dimarts, 21 de gener del 2014

Última entrada

Un cop realitzades totes les activitats que es demanaven del bloc i penjades. Hem fet una rúbrica. Com podeu observar a la part superior del blog hi ha una pestanya anomenada "avaluació del blog. Rúbrica". Aquí podreu trobar un enllaç que us dirigeix directament a una pàgina de Scribd on trobareu penjada la nostra rúbrica.

Esperem que us agradi. 

2 comentaris:

  1. Hola noies, som l’Helena Xargay, l’Olga Rossell, la Cristina Rull i la Laura Vilà.
    Fent referència al vostre blog creiem que hi ha alguns aspectes a millorar.
    Pel que fa als aspectes formals, creiem que l’estètica del blog és correcta, té tots els apartats però l’eslògan no ens acaba de reflectir la ciutat de Girona. Per altra banda, considerem que la informació no està estructurada i li manca cohesió. A més, en alguns apartats s’utilitza un registre molt tècnic (no adequat al públic al que es dirigeix) i en d’altres massa informal. També hem trobat que s’aporta informació innecessària i extreta de fonts les quals no es troben citades. Per últim, dir que s’han trobat forces faltes d’ortografia que caldria ser revisada.

    En quant a les activitats, creiem que són activitats que no potencien la opinió i reflexió dels alumnes i que no són gaire motivadores. Trobem que la primera activitat no et porta a conèixer el com és la ciutat sinó que només el patrimoni històric. En la segona activitat, no aporta als alumnes un aprenentatge sobre de què viu la gent a Girona sinó que es basa en identificar els diferents comerços d’una sola zona. Malgrat això les activitats estan detallades a la fitxa del mestre i al dossier de l’alumne és correcte.

    A través de les vostres entrades al diari hem observat que hi ha hagut interès i dedicació i que heu aprofitat els comentaris dels companys de manera constructiva.
    En conclusió, pensem que la vostra nota ha de ser d’un 5,5.

    ResponElimina
  2. Hola noies! Som la Núria Gúell, la Carla Padrós i l’Anna Ponsí. L’avaluació l’hem fet a partir de la rúbrica que trobareu al nostre bloc.

    Segons els aspectes formals us hem posat un 3 sobre 4 (bé), creiem que tant la part estètica com la part estructural, l’eslogan, el llenguatge, etc, està molt bé. Hem trobat alguna petita falta d’ortografia, però no li hem donat importància, ja que segurament són errors de mecanografia. Pel que fa a aquest apartat ens agradaria aconsellar-vos que posessiu algun gadget, donaria més dinamisme al bloc.

    A l’apartat d’informació també us hem posat un bé (3 sobre 4) perquè la informació és clara, útil i ajustada.La citació de les fonts consultades és escassa, però tampoc li hem donat gaire importància. El nostre consell va encaminat a l’apartat de “com ha canviat”, creiem que estaria bé poder veure alguna foto de com era Girona abans. Però en resum, bona feina en aquests aspectes!

    En el global del bloc, us donem un regular, 2 sobre 4. La raó de posar-vos un regular és que us heu remontat a una època molt antiga alhora d’explicar el “com ha canviat”, cosa que el professor va dir que ho expliquessim des de l’època dels nostres avis,tot i que el video és entenedor i entretingut.El croquis i el plànol entan molt bé, són clars i visuals. En general és una bona eina eduactiva però falten petits detalls.

    Les activitats les avaluem amb un 2, que seria un regular. No podem saber si les activitats són adequades, ja que no es mostra l’edat dela lumnes als que van dirigides. Creiem que són unes activitats no gaire encarades a la relfexió i opinió dels alumnes, sinó al treball del temari. També hem vist que no tenen gaire relació amb el curriculum, però pensem que són unes bones activitats si s’hi afegissin alguns petits detalls com els que hem comentat.

    En referència al diari del bloc creiem que us mereixeu un molt bé (4 sobre 4) ja que heu fet bastantes entrades, heu tingut en compte la opinió de les valoracions anteriors i estan actualitzades al llarg del procés d’elaboració del bloc. Un unic apunt a tenir en compte: la lletra de les entrades varia, estaría bé que fós la mateixa en totes.

    El nostre comentari sobre les actituds mostrades és gratament positiu, la nota és un 4 de 4. Hem tingut la sensació que el bloc estava molt treballat i les entrades mostraven interès per part del components del bloc. I, evidentment, heu visitat el municipi personalment.

    El resultat final de la valoració suma un 18, que dividit amb el total de punts (24) dóna un 7’5.
    Ens ha agradat molt el vostre bloc, bona feina!

    ResponElimina